Etiketexhami

Bota

Sulm ndaj në xhamie në Gjermani

Në derën e një xhamie në rajonin Vaihingen Enz në afërsi të qytetit Stuttgart në Gjermani dy agresorë varën një kokë derri. Mbrëmë rreth orës 23:30 dy persona...

Bota

Digjet një xhami në Danimarkë

Në Danimarkë, në lidhje me zjarrin që ra ditën e enjte në ndërtesën 4 katërshe ku ndodhej edhe xhamia që i përket Qendrës Islame të Danimarkës, qëndrohet mbi...

Opinion

Ramazani kaloi, xhemati dështoi

nga Faik Miftari. Në dy periudhat e kaluara kohore, 1989-1999 dhe 1999-2014, kemi pas një fluks të shtuar të prezencës së besimtarëve mysliman, të xhematit në...

Kultura

Xhamitë më të bukura të Stambollit

Në qytetin që ndan Europën më Azinë, në Stamboll janë rreth 3 mijë xhami. Secila me a bukur se tjera si pjesë e trashëgimisë kulturore të këtij qyteti. Vendet...

OPINIONE