Zgjerimi i BRICS-it, vdekja e Jevgeny Prigozhinit dhe ndryshimet kushtetuese ne Maqedoni

Ne videon me siper Olsi dhe Frymezimi diskutojne:
1. Krijimin e BRICS dhe rendesine e tij per ti bere balle hegjemonise anglo – judeo – amerikane.

2. Pse BRICS vjen si pergjigje ndaj shkaterrimit qe boshti anglo-amerikan i beri botes ish-sovjetike.

3. Vdekjen e mercenarit rus Jevgeni Prigozhin, 2 muaj pas rebelimit ushtarak qe grupi Wagner beri kunder qeverise ruse ne 23 qershor 2023.

4. Ndryshimet kushtetuese ne Maqedoni dhe identitetin kompleks kombetar te popujve te Maqedonise dhe jugut te Shqiperise.

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne