EtiketeMaqedonia

Opinion

DIMENSIONI POLITIK I SELEFIZMIT…!

 “Dhe mbahuni fort në litarin e Allahut, të gjithë ju, dhe mos u përçani!” (Kurani, 3: 103) Savash VELIU E gjithë kjo levizje politikofetariste...

Rajoni

Ja çfarë përfiton Maqedonia nga NATO

Sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg shpreson se FYROM mund të marrë ftesë për anëtarësim në Samitin e 11 dhe 12 korrikut në Bruksel, pasi që...

Opinion

SËRISH GREQIA NUK NA PRANON!

PROF. DR. ISMAIL BARDHI Nuk është e kotë thënia e urtë, pavarësisht vendit dhe kombit ku thuhet ajo: “Mos bëni diçka të mbrapshtë, se ju kthehet!” Për ata të...

Bota

Akademikja maqedonase pranon Islamin

Sllavica Jakimovska, profesore universiteti nga Maqedonia, pranoi fenë islame në një ceremoni të organizuar në qytetin Edremit të provincës Balıkesir në Turqi...