December 28, 2017

Trump nderon kryemyftiun e Maqedonisë

Kryetarit të Bashkësisë Fetare Islame të Maqedonisë (BFI), Sulejman Rexhepi në praninë e zyrtarëve të lartë të shteti, diplomatëve si dhe personaliteteve të larta të

Read More