June 23, 2018

“Erdoganizmi” si fabrikim i armiqësisë

Shkruan: Zeqirija Ibrahimi (Shkas: Alon Ben-Meir & Arbana Xharra, “Kali i Trojës së Erdoganit në Maqedoni”, https://alonben-meir.com/writing/kali-i-trojes-se-erdoganit-ne-maqedoni/?lang=sq – 14.06.2018) “Qeveria e Turqisë dhe z. Erdogan

Read More