July 27, 2018

Soros vjen në Kosovë e Serbi?

Alex Soros, djali i miliarderit amerikan George Soros, fondacioni i të cilit operon edhe në Kosovë dhe në Serbi i ka shpeshtuar vizitat në Kosovë.

Read More