September 15, 2018

HAJREDIN BARBAROSA

Nga: Nexhat Ibrahimi Hajredin Barbarosa ose Barbaros Hayreddin Paşa ose Hızır Hayreddin Paşa Barbarosa Hajredin-reis ishte njëri prej piratëve dhe admiralëve më të njohur osmanë,

Read More