ArkivaFebruary 2019

Shqiperia

Zgjedhjet në Komunitetin Mysliman

Më datë 2 mars do të organizohen zgjedhjet për kryetarin e ri të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë. Kryetari aktual, Skënder Bruçaj, kërkon një mandat të dytë...

Bota

Java e kaluar në Palestinë

Politika e vrasjes, plagosjes dhe kërcënimit e regjimit të okupimit sionist ndaj populltn palestinez po vazhdon me shpejtësi të plotë. Sipas Raportit Javor për...

Bota

Venezuela ka kërkuar dialog me SHBA-në

Ministri i Punëve të Jashtme i Venezuelës, Jorge Arreaza, i bëri thirrje SHBA-ve për dialog dhe propozoi që liderët e të dy vendeve të diskutojnë dallimet e...

Bota

Vandalizohet varri i Karl Marksit

Gurëvarri i filozofit gjerman, në varrezat Highgate në Londër është vandalizuar për herë të dytë gjatë këtij viti. Mbi varrin e Karl Marx është shkruar...