ArkivaMarch 2019

Historia Kultura Opinion

Xhamia që duam

E-zani Mes besimtarëve myslimanë, këto ditë është përhapur lajmi mbi ekzistencën e një projekti që parashikon shembjen e xhamisë “Haxhi Mahmud Dashi” (e njohur...

Opinion

Jemi kaq afër një lufte bërthamore!

nga Stephen Kinzer. Muajin e kaluar, dy vende që zotërojnë armë bërthamore, India dhe Pakistani, qenë në prag të luftës midis tyre. Incidentet kufitare mes...

Bota

Tunizia arreston një zyrtar të OKB-së

Tunizia ka arrestuar një zyrtar të Kombeve të Bashkuara të përfshirë në monitorimin e një embargo ndërkombëtare të armëve në Libi edhe pse ai ka imunitet...