September 5, 2019

Qeveria e re italiane jep betimin

Qeveria e re e koalicionit në Itali sot ka dhënë betimin dhe filloi detyrën e saj nën kryeministrinë e teknokratit Giuseppe Conte. Në një ceremoni

Read More