ArkivaOctober 2020

Opinion

We Love Muhammad a.s

Nga Shaban Burri Karikaturat që supozohet se përshkruajnë më të shenjtën dhe më të mirin nga të gjitha qeniet njerëzore, vërtet krijesën më të mirë dhe më të...