July 26, 2023

Të hiqen masat e BE-së, Kurti

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka folur sot në konferencë për media lidhur me deklaratën e zëvendëskryeministrit Besnik Bislimi se Kosova s’do të

Read More

Pse po ndodhin trazirat ne Izrael

Parlamenti i Izraelit këtë javë ka ratifikuar legjislacionin e ri, i cili ia heq disa kompetenca Gjykatës Supreme, pavarësisht protestave masive dhe mospajtimeve të SHBA-së.

Read More