November 22, 2023

Rezistenca civile për Palestinën

Nga Ihsan Aktas Gjatë javëve të fundit, kryeqytetet perëndimore, metropolet dhe qytetet kulturore janë tejmbushur me demonstrata të jashtëzakonshme në mbështetje të Palestinës. Rezistenca palestineze

Read More