February 4, 2024

Opsioni i Samsonit

Nga Shaban Burri Izraeli ka armë bërthamore që nga fillimi i viteve 1970 dhe tani ato po kthehen në diskutimin aktual, pasi atmosfera e pathyeshmërisë

Read More