KategoriBota

Bota

Italia në krizë ekonomike

Sipas vlerësimit të Organizatës për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim, rritja ekonomike e Italisë parashikohet të shkojë në 0.9 për qind në vitin...

Bota Opinion

Loja përfundimtare në Siri

nga Kevin Barret A po i vjen fundi i luftës në Siri? Ndoshta përgjigjja më e mirë është inshallah. Lajmi i mirë është se operacioni i madh dhe i...

Bota

ISIS po vendoset në Azinë e Mesme

Kryetari i Akademisë së Lartë të Mbrojtjes Kombëtare të Iranit, gjenerali Ahmet Vahidi ka deklaruar se organizata terroriste ISIS po vendoset në...