HISTORIA

Nata tiranse e Shën Bartolomeo!

Nata e 12 nëntorit 1944, nata e Masakrës komuniste tek Hotel Bristol, Tiranë. Nata terrori komunist! 40 intelektualë, patriotë e atdhetarë u ekzekutuan nga cetat

Read More

Tre shtete jehudësh

Nga: Savash Veliu  Jehudët Sabetajxhi kripto dhe të hapur të udhëhequr nga SHEKULLI XX me Theodor Herzl kanë themeluar 3 shtetet SIONISTE mbi doktrinën e

Read More