KategoriOpinion

Opinion

A na duhet një bandit President?!

Nga Elvi Fundo PS dhe LSI, pra mazhorancat e Rilindjes, sot u rikthyen në skenarin e pranverës të vitit 2013. Ashtu siç raportuan mediat në atë kohë...

Opinion

Kriza e civilizimit perëndimor

Nga David BROOKS Midis viteve 1935 dhe 1975, Will dhe Ariel Durant publikuan një seri volumesh që së bashku u njohën si “Historia e Civilizimit”. Në...

Opinion

Ku janë të drejtat e njeriut?

Të burgosurit palestinezë janë futur në ditën e shtatë të grevës së urisë. Ne kuader te thirrjes per heqjen e kufizimeve per vizitat familjare, te...