KategoriOpinion

Opinion

Si mund të mbijetojnë PD dhe LSI

Dy shkrimet e fundit ia kam dedikuar analizës së të kaluarës dhe të ardhmes së dy partive opozitare më të votuara në vend: PD-së dhe LSI-së. Në këto...

Opinion

MELIKA SALIHBEG BOSNEWI (1945-2017)

Shkruan: Ismail BARDHI, Shkup Pak më parë e kuptova se sot në Sarajevë ishte bërë për rahmet një muslimane tepër e “çuditshme”, tepër e mençur dhe e...

Opinion

El-Ghazali mbi Shkakun dhe Pasojën

Eiyad Al-Kutubi Nocioni se efektet ndjekin shkaqet është themelor për mënyrën se si e kuptojmë dhe përjetojmë botën. Ne e udhëheqim jetën tonë...

Opinion

Festa – Festja – Triestja

Shkruan: Abdi BALETA, Tiranë Tri fjalët e mësipërme i përdor në vend të titullit, sepse më lehtësojnë shprehjen e mendimeve mbi zhvillimet më të...