KategoriOpinion

Opinion

Atletet e post-demokracisë

Latif Mustafa Dy liderët, të cilët kanë marrë mbështetjen më të fuqishme deri më tani nga BE-ja, janë presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq dhe...

Opinion Shqiperia

Replikë me një sofist

/Klodi Leka/ Me një shkrim te gazeta gjysmëpornografike “Mapo”, “filozofi” kryesor i saj, njëfarë Ervis Iljazaj, jep kushtrimin për të privatizuar...