KategoriOpinion

Opinion

Udhëpërshkrim nga Haxhi III

Nga Faik Miftari (Pjesa e tretë) 25 gusht-ditë e premte Ishte ditë shumë e nxehtë, më e nxehtë që nga ardhja jonë në Meke. Ishte një ditë e veçantë...

Opinion Shkence

Depozitimi i dritës

Autor: Erdal Simsek Luftërat me prokurë, rritja e dukshme e racizmit në Evropë, evoluimi i shpejtë i politikanëve gjermanë në nazizëm dhe luftërat e...

Opinion

Lufta për universitetin

/Jani Marka/ Ditët e fundit është kthyer në vëmendjen mediatike çështja universitare, fillimisht me debatet universitet publik/universitet privat...

Opinion

Udhëpërshkrimi nga Haxhi II

Nga Faik Miftari (Pjesa e dytë) 22 gusht-ditë e marte Ishte dita e dytë e qëndrimit tonë në Meke, pas dy netëve të kaluar pothuajse pa gjumë, e...

Kultura Opinion

Kriza Kurde

Kështu plani A dhe B dështoi, tani në radhë është plani (C), pra, Kurdistani irakian, qeveria e të cilit pranoi të jetë vatër destabiliteti në rajon...