KategoriOpinion

Opinion

Agjërimi me frymë dhe shpirt

Autor:Ibrahim Kalin Sot është fillimi i muajit të shenjtë të Ramazanit, gjatë të cilit myslimanët agjërojnë nga agimi deri në perëndim të diellit si...