KategoriOpinion

Opinion

Çfarë tregon lista e Bashës?

Nga Blendi Fevziu – Lulzim Basha ka publikuar dje, në limitet e fundit ligjorë, listën e kandidatëve për deputetë të Partisë Demokratike. Hermetizmi...

Opinion

Të fshehtat e agjërimit

Imam Gazali Falenderimet i takojnë vetëm Allahut që ka shfaqur dhuntinë e Tij të madhe mbi robërit e Vet, duke i shpëtuar ata nga trillet e...

Opinion Rajoni

Kosova, Mafia dhe Zvicra

Eroll VELIJA Portretet e Xhavit Halitit, Hashim Thaçit dhe të një ushtari anonim të UÇK-së zënë vendin qëndror në ballinën e numrit më të ri të...