GAZA ËSHTË SHNDËRRUAR NË HIROSHIMË DHE NAGASAKI NGA SIONISTËT ANGLOAMERIKAN

Nga Bajramm Shabani
Gazën e kanë bërë shkrumb e hi dhe ky popull akoma nuk po dorëzohet, populli i Palestinës po bën rezistencë ndaj superfuqisë më të madhe në botë SHBA, Anglisë dhe NATO paktit terrorist. Në prezencë të dy miljardë e 500 miljonë musliman Gaza po bombardohet ndersa bota islame po qendron indiferente, të vetmit popuj musliman që po e ndihmojnë Gazën janë huthitet e Jemenit, Hezbollahu në Liban dhe Garda Revolucionare e shtetit Islam të Iranit në Siri dhe Irak.
Përderisa huthitet e Jemenit e kanë bllokuar Ngushticën e Bab Al Mandabit në Detin e Kuq arab per furnizimin e anijeve izraelite dhe perendimore, Arabia Saudite, Bahreini, Kuvajti, Jordania, Egjipti dhe Turqia akoma vazhdojnë ta furnizojnë Izraelin me produkte ushqimore dhe naftë. Përveç Izraelit që po bën gjenocid dhe spastrim etnik në Gaza dhe ne Westjordan, bashkëpjesëmarrës në gjenocidin ndaj Gazes janë edhe vendet muslimane si Arabia Saudite, Emiratet Arabe, Jordania hashimite, Egjipti dhe Turqia.
Pajtohem plotësisht me Albert Einsteinin kur thotë, nuk është vështirë të jetohet në kte botë nga ata që bëjnë krime, por është vështirë të jetohet në kte botë nga ata qe i tolerojnë kriminelet. E ne kete rast nuk janë jehuditë ashkenaz, khazar keqbersit me te medhenj, por keqberesit me te medhenje jane muslimanet qe po heshtin dhe nuk indihmojne popullit palestinez ne Gaza dhe ne Bregun Perendimor./gazetaimpakt

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne