Martesa e parë LGBQI në Shqipëri, shpërthen aktivisti: STOP shkatërrimit të familjes!

Ata po vijnë për fëmijët tuaj!! Sot më shumë se kurrë duhet një Front Rezistence kundër Axhendës Globaliste për ti thënë STOP shkatërrimit të vlerave themelore të boshtit kryesor të Kombit Shqiptar, FAMILJES.

Nga Andrea Bregu

Sot Shqipëria është zgjuar nën pamjet e Shoqatave të Financuara nga Soros tek tarraca e bandës dhe sektit MJAFTG99 të kryesuar nga Erion Veliaj që tashmë i ka treguar Sorosit dhe Elitave Globaliste dhe Sataniste të Deep State se është më i aftë se Rama për të zbatuar Axhendën e Great Reset-it dhe një nga pikat e kësaj Axhende është edhe degjenerimi i shoqërisë përmes frymës LGBTQ.

Sikur të mos mjaftojë Axhenda e Shpopullimit dhe dëbimi i mbi një milionë Shqiptarëve në 11 vite nga Sekti i Rilindjes së Mafies Soros dhe kthimin e Shqipërisë në çiflig personal të tyre këta shkojnë më tej me diabolizmin e tyre duke pretenduar gjënë më të shenjtë për Shqiptarët, FËMIJËT. E provuan përpara dy vitesh me planin e tyre për Vaksinimin me Detyrim dhe nuk i’u eci sepse ishim ne që demontuam të gjithë strukturën e tyre diabolike ku qëllimi i tyre ishte deri tek Vaksinimi me Detyrim i Fëmijëve. Kjo gjë nuk ndodhi edhe për shkakun sepse nën sloganin “Kush Prek Fëmijët e Pret Plumbi” ne frikësuam strukturën e tyre të vraksinatorëve që nga Vermoshi në Konispol. Edhe atëhere kishim kundër shumë faktorë që nga ata partiakë ku në Parlament miratoheshin ligjet drakoniane të shtypjes së lirisë dhe të drejtave të njerëzve, kishim kundër Bashkimin Europian, kishim kundër OBSH-në, kishim kundër Sorosin, kishim kundër të gjitha shoqatat e financuara nga Soros, kishim kundër Veliajn dhe Ramën bashkë, kishim kundër një shtet policor, kishim kundër të gjithë ata mjekë që kishin bërë betimin e hipokratit por në fakt u treguan hipokritë por ja dolëm sepse rëndësi ka kush pëfaqëson kauzën dhe nëse kauzës i shkohet deri në fund.

Jemi në pothuajse në të njëjtat kushte me të njëjtat palë por në kohë të ndryshme. Që nga Xheni Karaj, Zhaklin Lekatari deri tek Altin Hazizaj, që nga OBSH me Ligjin e Surrogacisë deri tek Bashkimi Europian, selia e të cilit mbajti flamurin e LGBTQ dhe në mënyrë ashiqare dalin në mbështetje të shkatërrimit të vlerave themelore të Familjes.

Përveçse i duhet dalë ballë situatës me Axhendën e Shpopullimit duhet me do e mos të kundërshtohet plani i tyre për shkatërrimin e Familjes tradicionale Shqiptare, ajo familje e cila i bëri ballë prej shekujsh genocideve Serbo-Greke kundër Kombit Shqiptar. Qëllimi i tyre janë vetëm një FËMIJËT dhe KUSH PREK FËMIJËT E PRET…/gazetaimpakt 

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne