Ndodh në aeroportin e Kanadasë, pilotët protestojnë për rritjen e pagave

Protestave në mbarë botën i janë bashkuar edhe pilotët. Pilotët e avionëve me fluturime destinacione të ndryshme janë mbledhur për të kundërshtuar pagen e tyre.

Në Aeroportin e Kanadasë, dhjetra pilotët kanë zbritur nga avionët dhe janë mbledhur jashtë godinës së tyre ne kerkim te te drejtava te tyre.

Me pankarta në duar, ata kundërshtojnë pagat, dhe ne kete menyre kane ndaluar dhe punen.

/Gazetaimpakt

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne