PAS SULMEVE TERRORISTE NË MOSKË QËNDRON MONSTRA BAJDEN, ANGLOAMERIKANET DËSHTOJNË PËR TI PËRÇARË RUSET DHE MUSLIMANET

Nga Bajramm Shabani

MIT turk thotë se sulmet terroriste në Moskë u kryen me urdhër të baba plakut Jo Bajdenit, Moska është goditur në të njëjtën mënyrë nga terroristet ashtu siç është goditur edhe Turqia.

Sulmi terrorist në Moskë u bë nga Perendimi për ti fajësuar muslimanët dhe për ti përçarë muslimanet dhe ruset, mirëpo edhe kesaj here Perendimi dështoi nuk arriti ti përçaj ruset dhe muslimanët.

Perendimi është në panik nga ALEANCA e ruseve me boten islame prandaj tentuan nëpërmjet krijeses se tyre ISIS-it, për ta përçarë Rusinë por dështuan në mënyrën më poshtëruese të mundshme për ti përçarë ruset dhe boten islame.

Ruset dhe çeçenet se bashku po luftojnë kunder Perendimit në UKRAINË, dhe ky bashkim i tërbon angloamerikanet, aleanca e Rusisë gjithashtu me Iranin, Turqinë dhe shumë vende muslimane është duke i tmerruar Perendimin ne krye me angloamerikanet dhe frankogjermanet.

Pas sulmeve terroriste në Moskë Rusia jo qe nuk u përça por doli edhe më e fortë, dhe aleanca ruso muslimane gjithnjë e më tepër po forcohet./gazetaimpakt

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne