EtiketeUkrainë

Opinion

A ka nazistë në Ukrainë?

Shaban Burri Jo. Në Ukrainë nuk gjen njerëz përgjegjës për vrasjen e hebrenjve. Vërtet të gjithë kanë vdekur shumë kohë më parë, por mund të gjesh ” raca...

Opinion

Harku ortodoks i paqëndrueshmërisë

nga South Front. Amerika vazhdon praktikën e saj të krijimit të zonave dhe linjave të kaosit në rajonet kyçe të botës. Në vitet 2000, ajo filloi një fushatë...