Përgjakja e Palestinë, të shtunën prostestë në Tiranë kundër genocidit izraelit në Gaza

Këtë të shtunë në orën 17:00, në Sheshin Skënderbej do të mbahet një protestë kundër pushtimit izraelit në Palestinë. Policia e Shtetit ka dhënë lejën për tubimin në qendër të kryeqytetit pas kërkesës së bërë nga 5 shoqata. Pas protestës do të ketë një marshim me nisje nga sheshi Skënderbej dhe deri te ish-stacioni i trenit dhe më paa kthim.

Kjo është e disata protestë në mbështetje të Palestinës duke kundërshtuar vrasjet që po ndodhin në Gaza.

TUBIM DHE MARSHIM PËR PALESTINËN

TË SHTUNËN, në 4 MAJ, ORA 17:00, në sheshin SKENDERBEJ do të organizohet një tubim për të shprehur ndjeshmërinë me dhimbjen e popullit palestinez.

Organizatorë të këtij tubimi janë:
1. Mexhlis
2. TUMED
3. Ardhmëria
4. Thirrja në mirësi
5. Qendra për kulturen islame evropiane
6. Ensar
7. Grupimi “Palestina e Lirë”/gazetaimpakt

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne