Kultura Video

Protestanti Genard Hajdini drejton fondacionin Gjergj Kastrioti Skenderbej

Protestanti Genard Hajdini i cili pretendon qe drejton fondacionin Gjergj Kastrioti Skenderbej, perpara disa vitesh eshte bere i famshem kur akuzoi pasardhesit e Muhamedit si fajtore per terrorizmin ne Evrope. Me heret, Genard Hajdini i cili eshte produkt i misionareve protestante amerikane ne Shqiperi, ka qene edhe sekretari i përgjithshëm i Këshillit Ndërfetar, nje organizate e krijuar nen hyqmin e protestanteve amerikane. Genardi, si zar i protestanteve amerikane, paguhej nga Komuniteti Mysliman dhe Kryegjyshata Bektashiane per te ruajtur tolerancen fetare ne Shqiperi.

Ne videon e meposhteme Genardi deklaron qe eshte kryetar i fondacionit Gjergj Kastrioti, ne emer te Jezu Krishtit. Thote qe mekatet falen vetem me Bibel. Ne video Genardi tregohet sesi rreh motren e tij dhe me pas kerkon falje nga Jezu Krishti. Genardi njihet perndryshe edhe si nje mik i madh i ambasadorit amerikan Donald Lu.

Haleluja!