Revolte ne kampin e MEK: Maryam Rajavi detyron muxhahedinet te jene me Izraelin

Nje nga militantet muxhahedine qe shkruan ne tweeter me pseudonimin @faryadsorkh44 ka bere nje postim qe tregon tensionin qe ekziston brenda organizates muxhahedine. Maryam Rajavi dhe komanda e larte muxhahedine prej shume kohesh jane rreshtuar haptaz ne krah te Izraelit dhe krimeve te tij kunder palestinezeve. Per Rajavin, Palestina, palestinezet dhe Hamasi shihen si aleate te qeverise iraniane dhe per kete arsye konsiderohen si armiq.

Megjithate disa anetare te MEK-ut sikur @faryadsorkh44 ne nje nga postimet e fundit ka shprehur revolten e disa muxhahedineve ndaj politikave te Maryam Rajavit. @faryadsorkh44 ka shkruar:

 

“Eshtë një gabim i madh të jesh i detyruar të heshtësh për ngjarjet në #Palestinë nga Organizata Popullore Muxhahedin Khalq, vetëm sepse njëra anë e historisë është Hamasi.
Një numër i madh prej nesh në #Ashraf3, në kundërshtim me besimin, jemi të detyruar të heshtim kundër krimeve të Izraelit, dhe kjo është një kontradiktë e madhe që rrit boshllëqet ekzistuese në shenjat e Ashrafit.”

Pritet te shihet ne ditet ne vijim nese ne kampin muxhahedin te Manzes do te kete revolta kunder Maryam Rajavit dhe mbeshtetjes se verber qe Rajavi ben ndaj Izraelit dhe zionizmit nderkombetar.

 

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne