Suksesi i Hamasit kunder Izraelit dhe tradhetia e VeteVendosjes ndaj Islamit

Ne videon me siper Olsi dhe Dr. Muhamed Kajolli diskutojne:
1. Suksesin e Hamasit kunder Izraelit
2. Masakrat e Izraelit kunder palestinezeve
3. Arsyet e tradhetise se Albin Kurtit dhe Levizjes se Vetevendosjes ndaj Palestines
4. Problemi qe kosovaret kane ne lidhje me Islamin etj

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne