Opinion

SULMET NË SHESHET E BOTËS PERËNDIMORE!

Nga: Savash VELIU

“Musliman është ai njeri, nga dora dhe gjuha e të cilit njerëzit janë të sigurt”. Muhammedi a.s.

Dhe ‘’Terrorizmi nuk ka fe’’!

A ende shqiptari duhet besuar se vërtete grupi terrorist ka qenë ai që ekzekutoi viktimat e të njëtit kombësi se është terrorist i vërtetë dhe shumë të tjera si ai që në të kaluarën e afërt ‘’Live’’ në kamerat mediatike ekzekutonte civilët dhe në fund edhe vet ekzekutohet?

Po a nuk u mësuam me këto çfaqje teatrale të planifikuara dhe të organizuara mirë nga shtetet Sioniste perëndimore për çdo vitë. Asnjëherë për sa kohë që ekzistojnë të ashtuquajturit sulme terroriste në emër të Islamit, nuk janë kryer, dhe nuk kryhen nga muslimanët të shkollur por nga injorantët të pa dije e të pa fe të instrumentalizuar nga shërbimet sekrete të shtetit përkatës apo atë të kombinuar Mossad-CIA për të justifikuar qëllimet e tyre të pista kundër Islamit, ose sot për të mbuluar dështimet dhe pakënaqësitë të zhvilluara siç ndodhi edhe në kohën e rrënimit të sistemit Soc-Komunist i cili ia vëndoj flakën shteteve ish socialiste gjatë fundviteve të nëntëdhjeta, një akt që ndodh sot edhe me Sistemin Kapitalist Perëndimor të skaduar që merr fund brenda pragut të shekullit të ri që pashmangshëm tërhoqi pas vete edhe ekonominë bashkë me etikën hipokrite të perëndimit drejt teposhtëzës së saj e cila në vitet e ’90-ta emëroi islamin pa kursyer si ‘’fe të terrorit’’ të  gjelbër, duke ua marr të rinjtë e vendeve socialiste nën mandatin e Arabëve Saudit ti konvertojnë nga musliman të denjë fetar në musliman me probleme të frustruara fetare të ‘’Islamit Politik’’ radikal, ashtu siç do dëshironte bota sioniste perëndimore që fabrikoj këtë ideologji vrastare!Hasan el Basriu thotë; ‘’Prej dy personave duhet të kesh frikë; Nga ai dituri pa fe dhe nga fetari pa dije’’!

Këta sulme terroriste të lajtmotivuara ‘’ala islamçe’’ sipas nevojës mund të vazhdojnë edhe në ditët në vijim siç jemi mësuar me vite të tëra ti shohim në shtetet tjera sikur domino efekt të përhapen në Paris, Londër, Gjermani, Hollandë e gjetiu!

Dhe është për të vajtuar se si shqiptarët e mjerë sikur me buton futen në filma duke filluar autofajësimet dhe paragjykimet mbi vetveten si një symptom që tregon sindromin e servilizmit të ndjenjës së inferioritetit ballë superioritetit perëndimor.

Dhe ja ku vjen kundërmuesi Blerim Latifi të fajësoj hoxhallarët shqiptar për shqiptarët që po kryejnë suIme ‘’terroriste’’ pikërishtë në botën e tij shumë të dashur perëndimor pas të cilës ai vdesë dhe ëndëron në këmbë sikur gogol kinse hoxhallarët janë Ata fajtorët kryesor që 20 vjet frymëzojnë të rinjtë nëpër xhami për akte terroriste, e jo shtetet autokrate shqiptare të përkrahura nga perëndimorët…!!?

Ky i pacipi haron se vet dhe tipat si ai udhëheqin politikën shtetërore të shqiptarëve e jo hoxhallarët të anashkaluar e të përbuzër e të lënë paautoritet po nga këta instanca politiko-shtetërore para të cilëve figurojnë vetëm si figura statuje prej gipsi pa kurfar oreksi veprues në shoqërin shqiptare. Harojnë se politika e tyre shtetërore dhe ajo vatikanocentriste edhe  ateiste sulmojnë orë çast gjithnjë shqiptarët me direktivat e të lartpërmenduarve të fuqizuara  nga departamentet euro-atllantike që bëjnë trysni mbi popujtë musliman shqiptarë siç shihet edhe aplla edhe në botën perëndimore të cilët shtiren kinse i duan shumë shqiptarët bashkë me Bajdenin dhe kur vjen puna për të etiketuar shqiptarët aspak nuk ngurojnë ti piketojnë e ti poshtërrojnë pa fije turpi derisa dje trumbetonin me gojë plotë retorik lajkatuese se i duan aq shumë shqiptarët. Është një akt që tergon fytyrën e vërtetë të tyre maskuese që gjithnjë do tentojnë të bëjnë çmos ndaj njerëzimit vetëm për të arritur interesat e veta nacionale që me një gurë të vrasin disa shpezë. Akt që ua ngrit edhe apetitet e shteteve sllavo-greke brenda territoreve të okupuara shqiptare që sa më shpejtë e më lehtë ti baltosin e ti etiketojnë shqiptarët të ngratë si terrorist islamist!

Këtu nuk duhet të harojmë edhe gjestin e fundit të ulët që erdhi nga përfaqësuesi i jashtëm i Kosovës në Parisë nga ambasadori i cili pa fije turpi përkrahu karikaturat anti-profetit tonë të dashur Muhammedin a.s. Ai ishte diplomati zyrtar i shtetit të Kosovës dhe një politikan i dështuar Kosovar për çdo kohë të historisë sonë kombëtare e atë fetar që do qëndroj si një ferë në sytë e shqiptarëve musliman përgjithmonë. Dhe nuk duhet të harrojmë se në atë ambasadë të popullit nuk qëndronte një Hoxhë apo një përfaqsues i BIK-ut Kosovar por një idiot i llojit të vet!

… Të gjithë këta aktor me dije apo padije janë viktim të kësaj klase komuniste të trojeve shqiptare që sundojnë politikën ditore të shqiptarisë së sotme me ideologjit e tyre antifetare (islamofobe) dhe antikombëtare si bartës dhe përgjegjës për politikën e tyre të dështuar që detyroi këta viktima të politikës të paraqiten me një identitet të shtrembëruar të shqiptarit tek vendet e huaja të perëndimit… Dhe së dyti shqiptarët prej këtyre akteve makabre të bashkombasve të tyre të manipuluar nga politika ditore e shtetit të nxjerrin leksionet e duhura se Evropa e tyre shumë e dashur si civilizim kurrë nuk i donte shqiptarët edhepse shqiptarët vdesin pas tyre e ata i shfrytëzojnë vetëm si mish për TOP!!! Të mjerët shqiptarë..!  Muhammedi a.s. Paqeja dhe mëshira e Zotit qoftë mbi të thotë; ‘’Do të vjen një kohë kur vrasësi nuk e din pse ka vrarë dhe i vrari nuk e di pse është vrarë’’! Zoti na e ruajtë mendjen dhe arsyen nga keqësia më e madhe e saj!/ GazetaImpakt