Etiketebanka

Bota Kuriozitete

Familjet që sundojnë botën

Emrat e disa familjeve në histori lidhen me pushtetin e fuqinë që buron nga pasuria jo e zakonshme e tyre. Janë disa dhjetëra familje në kohë të ndryshme që...

Opinion

Petro-Dollarit po i vjen fundi!

Gezim Selmani Ne prag te luftes te dyte boterore, te gjitha vendet evropiane dhe shume vende te tjera jo evropiane qe i trembeshin pushtimit te vendit te tyre...