EtiketeBlerim Latifi

Opinion

Me shkas

Me shkas Z. Latifi: Zoti i botëve – ALLAHU, që nuk ka zot tjetër përveç Tij, është Absolut në Qenien e Tij dhe cilësitë e Tij të përkryera. Ai është i Pa...

OPINIONE