EtiketeCameria

Historia Opinion

ESAD PASHË TOPTANI DHE ÇAMËRIA

Nga Xhafer Sadiku Kreu i PDIU-ë kritikoi ashpër ministrin e Jashtëm, për marrëveshjen me Greqinë, duke bërë edhe një deklaratë, ku theksonte: “ Shoqata Çamëria...