EtiketeFranca

Bota Islamofobi

Koncepte të tilla si sundimi i ligjit, të drejtat themelore, prezumimi i pafajësisë bëhen të papërfillshme kur bëhet fjalë për muslimanët × ANALIZË Franca në...

Opinion

A është Franca kundër MEK?

Nga: Eldar Mamedov Më 30 tetor Alexis Kohler, Shefi i shtabit të Presidentit Francez Emmanuel Macron, njoftoi se Franca, duke marrë parasysh “pasojat...

Opinion

Dita ime me MEK!

Nga Alice Taylor Populli muxhahedin i Iranit, Organizata “polemike”, militante politike ka përfunduar të jetojë në një kompleks vetëm pak milje...

Bota

Franca tërheq ambasadorin nga Italia

Ministria e Jashtme franceze njoftoi këtë të enjte se ka tërhequr ambasadorin e saj në Romë, pas një serie “provokimesh” nga udhëheqësit e qeverisë populiste...

Bota

Franca takson Google, Facebook dhe Ammazon

Vendimin e Francës për të tatuar bizneset e mëdha dixhitale, pa pritur një konsensus evropian mbi këtë çështje, ka paralajmëruar në një intervistë për gazetën...

Opinion

Jo më tortura, thotë Franca

nga Eric Margolis. “Ju flet La Main Rouge”, tha zëri i ashpër në telefonin e shtëpisë tonë në Gjenevë të Zvicrës. “Në emër të FLN-së, ndalini...