EtiketeKur’ani

Bota

OBI dënon djegien e Kuranit në Suedi

Organizata e Bashkëpunimit Islam (OBI) dënoi djegien e një kopje të librit të shenjtë musliman Kuranit në qytetin jugor të Suedisë Malmo. Në një deklaratë...

Historia

SHTATË SELAME

Shkruan: Nexhat Ibrahimi Fjala selam domethënë paqe. Kur’ani e cek shumë herë këtë shprehje, gjithnjë në kuptimin e paqes, prehjes, qetësisë, lumturisë...

Sociale

Sot festohet Nata e Miraxhit

Në 29 mars filluan “3 muajt” që përfshijnë natën e Kardit me netët e mira të Regaipit, Miraxhit dhe Beratit si dhe muajin e Ramazanit. Nata e Mirë e Miraxhit...