spitali Al-Shifa

OKB: Spitalet nuk janë zona lufte

Zëvendës sekretari i Përgjithshëm i OKB-së për çështjet humanitare dhe koordinator për ndihmë emergjente, Martin Griffiths tha se është i tmerruar nga bastisja ushtarake në

Read More