EtiketeSudan

Opinion

Kush dhe çfarë do në Sudan?

Nga: Muhittin Ataman “Artisti sudanez, Asil Diab (L), ecën para një pikture murale të Mohamed Mattar, në murin e një klubi rinor në Bahri në Khartoum, 21...

Opinion

Deti Kuq po trazohet

Prezenca e ushtrinë turke dhe ruse në Sudan, sikur ka qetësuar sudanezët nga sulmet e mundshme të Izraelit. Elitat politike dhe ekonomike amerikane derisa ta...

Bota

Rrugët në Sudan mbulohen me sofra iftari

Muslimanë të shumtë në Sudan, qoftë nevojtarë apo persona që nuk mund ta arrijnë iftarin në shtëpitë e tyre, hapin iftarin gjatë muajit të Ramazanit në sofrat...