EtiketeUkraina

Opinion

Aleanca e MI6, CIA dhe Bandéristes

Nga Thierry Meyssan Pasi tregoi se lufta në Ukrainë u përgatit nga Straussianët dhe u shkaktua më 17 shkurt nga sulmi i Kievit në Donbass, Thierry Meyssan i...

Opinion

Nazizmi ukrainas nën oligarkun çifut

Nga Ian Greenhalgh Për të kuptuar sadopak situatën aktuale në Ukrainë, gjëja që duhet bërë është të studiojmë oligarkët kryesorë ukrainas, duke filluar nga...

Opinion

Lufta e Putinit

Nga Gilad Atzmon Putin nuk është një gjeneral ushtarak. Ai është një udhëheqës modernist, një spiun i trajnuar dhe një strateg që kupton se lufta është një...

Opinion

UKRAINA THIKË ME DY TEHE…!

Savash VELIU Dita ditës ujërat rreth Ukrainës po nxehen. Ukraina mund të kaloj më keq se Gjeorgjia nëse bëhet fjalë për provokimin e nxitur nga SHBA-ja dhe...