EtiketeuNIVERSITET

Sociale

Transferimi i studimeve të larta

Ata studente qe nuk jane te kenaqur me universitetin ku po mesojne kane mundesi ti transferojne studimet e tyre ne nje tjeter institucion te arsimit te larte...

Sociale

Miliarderët e pashkollë

Shpesh njerëzit investojnë në shkollë për t’u bërë të pasur. Por, ka edhe të atillë që të pa shkollë por kanë pasur sukses të madh në fushën e biznesit, madje...

Shqiperia

Skema e re e pranimit në universitete

Ndryshon skema e pranimeve në universitete. Maturantët që fitojnë të drejtën e studimit në një degë dhe më vonë rezultojnë fitues në një program studimi që e...