Islamofobi Video

Vladimir Kosturi: IKBALLE BERISHA HUDUTI – gruaja e arrestuar prej qeverise kukull kosovare duhet te lirohet!

IKBALLE BERISHA HUDUTI – gruaja e arrestuar ne Kosove prej qeverise kukull kosovare duhet te lirohet !!!
Policia kosovare nen komanden e bazes ushtarake amerikane me te madhe ne Europe, e vendosur ne Prishtine, duhet te luftoje terrorizmin e vertete dhe jo te akuzoje nje grua paqesore qe e urren luften, terrorin dhe terrorizmin !!!!
Turp per gazetaret kosovare vasale te vasaleve amerikane qe organizojne shpifje kunder nje gruaje !!!