ArkivaMarch 2017

Opinion Rajoni Shqiperia

Tifozeri fetare

Nga Doan Dani* Një mori studimesh ndërkombëtare raportojnë për larminë e abuzimeve me liritë fetare në Greqi, që shfaqen në diskriminimet më banale, në...

Opinion

Rama- Basha, një dialog skizofrenik

Andi Bushati Beteja për të përdorur faktorët ndërkombëtarë në luftën e brendëshme politike, është futur në një fazë skizofrenike. Gjatë një interviste për një...

Rajoni

Tetovë, helmohen 220 рunonjës

Gjatë natës së kaluar 220 punonjës nga fabrika “Lear” në zonën zhvillimore teknologjike në rajonin e Tetovës janë pranuar në spitalet e Tetovës dhe...

Bota

Sot fillon Brexit. Ja çfarë ndodh tani

Në orën 12.30 nis tratativa e Londrës me Brukselin, për daljen nga Europa. Në lojë janë 60 miliard Euro. Me vetëm 48 orë para afatit që i ishte dhënë, qeveria...

Bota Opinion

Daeshi, Krijesë e Perëndimit

James Shea, Zëvendës Ndihmës Sekretari i Kërcënimeve të Reja në NATO – tani që është një titull i bukur – mbajti kohët e fundit një fjalim në një...

Bota Islamofobi Opinion

Të profilizosh islamofobët

L. Ali Khan Në Amerikë, Islamofobia është frika dhe urrejtja e Islamit dhe muslimanëve që mbizotëron në mesin e amerikanëve të krishterë dhe hebrenj. (Ateistët...

Bota Historia Opinion

Politikanët nuk janë engjëj

Dr. JASIR KADI Nëse bashkësia jonë e muslimanëve do të studionte historinë islame – pra, realisht ta studiojnë, dhe jo vetëm të dëgjojnë versionet e “qëruara”...