April 3, 2017

Pezullohen 59 leje drejtimi

Policia Rrugore e Shqipërisë po vazhdon punën për parandalimin dhe ndëshkimin e të gjithë shkelësve të kodit rrugor me qëllim rritjen e parametrave të sigurisë

Read More