April 24, 2017

Pse më sulmojnë lakejtë e Ramës?

FATOS LUBONJA Fill pas botimit të shkrimit tim “Edi Rama narçizizmi malinj dhe shoqëria shqiptare”, si për ta ilustruar çka shkruaja, filluan sulmet denigruese kundër

Read More