October 3, 2017

Peniani kërcënon Japoninë

Koreja e Veriut kërcënoi Japoninë me shkatërrim nuklear, në përgjigje të përpjekjeve të Tokios për të bindur komunitetin ndërkombëtar të refuzojë dialogun dhe të ushtrojë

Read More