April 30, 2018

Koha e mosarsyes

nga Ibrahim Kalen. Ikonëthyesi dhe ngahera dyshuesi Niçe (Nietzsche) shkroi në 1885-ën se “ka një element kalbësie në gjithçka që e karakterizon njeriun modern”. Kjo

Read More