May 7, 2018

Lufta 183 ditore e Shkodrës!

nga Indrit Vokshi. Kombet frymëzohen tek lufta. Sepse vdekja në betejë është shkalla më e lartë e sakrificës për njerëzit e tu dhe nderin e

Read More