June 24, 2018

Përfundoi procesi i votimit në Turqi

Përfundoi procesi i votimit për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare për legjislaturën e 27-të në Turqi. Ndërkohë filloi procesi i numërimit të votave. Në zgjedhje garuan

Read More