January 1, 2019

UFO mbi bazën ushtarake amerikane?

Në shtetin e Ohajos, afër një baze ushtarake, është parë një disk fluturues në formë trekëndëshi dhe dëshmitarët e kanë filmuar atë. E përditshmja amerikane

Read More